Sep26
Søndag 26. september, 2021
11:00 Gudstjeneste og barnekirke
Pastor Jan A. Danielsen taler. Hilde Danielsen er møteleder. Minikoret. Barnekirke. Nattverd. Kirkekaffe.

Sep28
Tirsdag 28. september, 2021
11:00 Menighetens bønnedag
Misjonskirken er åpen for bønn og stillhet tirsdag kl. 11-13. Kontaktpersoner: Ann Solveig Simones, tlf. 91695150 og pastor Jan Danielsen, tlf. 93679408.
18:00 Youth Unite i Hjertehuset (Gamle jernbanestasjonen)
Fritidstilbud til tenåringer

Sep30
Torsdag 30. september, 2021
19:00 Fellesmøte i Pinsekirken Betania
Alv Magnus taler. Sang og musikk v/Randi Brattetveit m/team.

Okt1
Fredag 1. oktober, 2021
11:00 Ledersamling i Misjonskirken Notodden
19:00 Fellesmøte i Pinsekirken Betania
Alv Magnus taler. Sang og musikk v/Fase ll.
Okt2
Lørdag 2. oktober, 2021
11:00 Seminar i Misjonskirken Notodden
Hans Nielsen Hauge-seminar v/Alv Magnus.

KvinnemisjonAnn Solveig Simones, Marit Ljosland, Kjellaug Skogrand , Marit Myklebostad og Ingulf Diesen.
Annenhver tirsdag formiddag i oddetallsuker er det samling i Kjellerstua i Misjonskirken.

KvinnemisjonAstrid Diesen, Judith Friis Holland og Ann Solveig Simones.Navnet på gruppa forteller litt om hva det dreier seg om: Det er flest kvinner som samles (selv om det presisieres av det nå også er åpent for menn), og det handler om misjon.

Kvinnemisjonen har en lang tradisjon i Notodden Misjonsmenighet.  Mange av de eldre kvinnene har gått bort, og det er ikke så mange igjen. Men en trofast kjerne med Marit Ljosland i spissen holder stand. De lytter til en andakt, gjerne av pastoren, synger sammen, og  det viktigste av alt: de ber for misjonsprosjektene og samler inn penger til dem. Det settes også av tid til det sosiale og en god bevertning.

KvinnemisjonMarit Myklebostad er fast pianist. KvinnemisjonIngulf Diesen er trofast på Kvinnemisjonen, ofte som andaktsholder.