Jan24
Søndag 24. januar, 2021
15:00 Utesøndagsskole på Hjuksevelta
Samling for barn og unge er tillatt. Derfor utesøndagsskole på Hjuksevelta kl. 15.00. Ta med mat! (Formiddagsmøtet i Misjonskirken er avlyst. Men du kan følge gudstjenester på nettet. F. eks. kan du se Randesund Misjonskirkes gudstjeneste på Facebook og YouTube kl. 11.00)

Jan26
Tirsdag 26. januar, 2021
11:00 Menighetens bønnedag
Misjonskirken er åpen for bønn og stillhet på tirsdager fra kl. 11-13. Kontaktpersoner: Pastor Jan A. Danielsen, tlf.: 93679408 og Ann Solveig Simones, tlf.: 91695150.

Jan31
Søndag 31. januar, 2021
11:00 Gudstjeneste og søndagsskolen "Sprell levende" er avlyst.

Feb1
Mandag 1. februar, 2021
19:00 Bønn for Notodden i Misjonskirken
Felles Bønn for Notodden.

Feb2
Tirsdag 2. februar, 2021
19:00 Styremøte

Feb7
Søndag 7. februar, 2021
Pastor Jan A. Danielsen taler. Ann Solveig Simones er møteleder. Minikoret synger. Anne Gerd Juvang spiller piano. Nattverd. Søndagsskole.
Feb14
Søndag 14. februar, 2021
Arvid Juvang taler. Birgit Sivertsen er møteleder. Sang og musikk v/Randi Brattetveit, Kjersti Underdal og Anne Gerd Juvang. Søndagsskole.

KvinnemisjonAnn Solveig Simones, Marit Ljosland, Kjellaug Skogrand , Marit Myklebostad og Ingulf Diesen.
Annenhver tirsdag formiddag i oddetallsuker er det samling i Kjellerstua i Misjonskirken.

KvinnemisjonAstrid Diesen, Judith Friis Holland og Ann Solveig Simones.Navnet på gruppa forteller litt om hva det dreier seg om: Det er flest kvinner som samles (selv om det presisieres av det nå også er åpent for menn), og det handler om misjon.

Kvinnemisjonen har en lang tradisjon i Notodden Misjonsmenighet.  Mange av de eldre kvinnene har gått bort, og det er ikke så mange igjen. Men en trofast kjerne med Marit Ljosland i spissen holder stand. De lytter til en andakt, gjerne av pastoren, synger sammen, og  det viktigste av alt: de ber for misjonsprosjektene og samler inn penger til dem. Det settes også av tid til det sosiale og en god bevertning.

KvinnemisjonMarit Myklebostad er fast pianist. KvinnemisjonIngulf Diesen er trofast på Kvinnemisjonen, ofte som andaktsholder.