Nov29
Søndag 29. november, 2020
Pastor Jan A. Danielsen taler. Carl-Magnus Nystad er møteleder. Minikoret synger. Søndagsskole. Ikke kirkekaffe.

Des1
Tirsdag 1. desember, 2020
11:00 Menighetens bønnedag
Misjonskirken er åpen for bønn og stillhet på tirsdager fra kl. 11-13. Kontaktpersoner: Pastor Jan A. Danielsen, tlf.: 93679408 og Ann Solveig Simones, tlf.: 91695150.
18:00 Youth Unite fritid
Sted: Krona, Heddalsvn. 11, Bygg 30. For tenåringer.
19:00 Styremøte

Des6
Søndag 6. desember, 2020
16:30 Vi synger julen inn

Des7
Mandag 7. desember, 2020
19:00 Bønn for Notodden i Misjonskirken
Felles bønn for Notodden
Des8
Tirsdag 8. desember, 2020
11:00 Menighetens bønnedag

Medlemskriterier
Menigheten er åpen for alle mennesker

• som ved troen på den treenige Gud har tatt i mot frelsen i Jesus Kristus.
  • som ønsker å leve etter Guds ord.
  • som ønsker å dele fellesskap og ansvar sammen.

Medlemsopptakelse

• Den som ønsker medlemskap, sender søknad om dette til menighetens lederskap.
  • Menighetens lederskap skal gi søkeren kjennskap til menighetens statutter og prinsipper, og gjennom personlig samtale gjøre seg kjent med søkeren.
  • Menighetens lederskap behandler søknaden. Ved godkjenning av søknaden opptas vedkommende som medlem i medlemsmøte eller et offentlig møte.

Opphør av medlemskap

• Den som ønsker å melde seg ut av menigheten sender skriftlig melding til menighetens lederskap
  • Et medlem som aktivt motarbeider menighetens formål og prinsipper, og som ikke retter seg etter gjentatte oppfordringer fra menighetens lederskap, kan fratas sitt medlemskap. Avgjørelsen fattes av lederskapet, men kan etter anmodning fra det aktuelle medlem bringes inn for medlemsmøte til endelig avgjørelse.

Medlemskap i det registrerte trossamfunnet
Før den som søker kan tas opp som medlem av trossamfunnet må det:

• enten foreligge skriftlig utmelding fra annet trossamfunn
  • eller godtgjøres at den som søker ikke er medlem i annet trossamfunn

Den som ønsker å melde seg ut av trossamfunnet må sende skriftlig utmeldelse til den registrerte forstander.

Søknadsskjema finnes her!