Jan24
Søndag 24. januar, 2021
15:00 Utesøndagsskole på Hjuksevelta
Samling for barn og unge er tillatt. Derfor utesøndagsskole på Hjuksevelta kl. 15.00. Ta med mat! (Formiddagsmøtet i Misjonskirken er avlyst. Men du kan følge gudstjenester på nettet. F. eks. kan du se Randesund Misjonskirkes gudstjeneste på Facebook og YouTube kl. 11.00)

Jan26
Tirsdag 26. januar, 2021
11:00 Menighetens bønnedag
Misjonskirken er åpen for bønn og stillhet på tirsdager fra kl. 11-13. Kontaktpersoner: Pastor Jan A. Danielsen, tlf.: 93679408 og Ann Solveig Simones, tlf.: 91695150.

Jan31
Søndag 31. januar, 2021
11:00 Gudstjeneste og søndagsskolen "Sprell levende" er avlyst.

Feb1
Mandag 1. februar, 2021
19:00 Bønn for Notodden i Misjonskirken
Felles Bønn for Notodden.

Feb2
Tirsdag 2. februar, 2021
19:00 Styremøte

Feb7
Søndag 7. februar, 2021
Pastor Jan A. Danielsen taler. Ann Solveig Simones er møteleder. Minikoret synger. Anne Gerd Juvang spiller piano. Nattverd. Søndagsskole.
Feb14
Søndag 14. februar, 2021
Arvid Juvang taler. Birgit Sivertsen er møteleder. Sang og musikk v/Randi Brattetveit, Kjersti Underdal og Anne Gerd Juvang. Søndagsskole.

Medlemskriterier
Menigheten er åpen for alle mennesker

• som ved troen på den treenige Gud har tatt i mot frelsen i Jesus Kristus.
  • som ønsker å leve etter Guds ord.
  • som ønsker å dele fellesskap og ansvar sammen.

Medlemsopptakelse

• Den som ønsker medlemskap, sender søknad om dette til menighetens lederskap.
  • Menighetens lederskap skal gi søkeren kjennskap til menighetens statutter og prinsipper, og gjennom personlig samtale gjøre seg kjent med søkeren.
  • Menighetens lederskap behandler søknaden. Ved godkjenning av søknaden opptas vedkommende som medlem i medlemsmøte eller et offentlig møte.

Opphør av medlemskap

• Den som ønsker å melde seg ut av menigheten sender skriftlig melding til menighetens lederskap
  • Et medlem som aktivt motarbeider menighetens formål og prinsipper, og som ikke retter seg etter gjentatte oppfordringer fra menighetens lederskap, kan fratas sitt medlemskap. Avgjørelsen fattes av lederskapet, men kan etter anmodning fra det aktuelle medlem bringes inn for medlemsmøte til endelig avgjørelse.

Medlemskap i det registrerte trossamfunnet
Før den som søker kan tas opp som medlem av trossamfunnet må det:

• enten foreligge skriftlig utmelding fra annet trossamfunn
  • eller godtgjøres at den som søker ikke er medlem i annet trossamfunn

Den som ønsker å melde seg ut av trossamfunnet må sende skriftlig utmeldelse til den registrerte forstander.

Søknadsskjema finnes her!