Sep27
Søndag 27. september, 2020
Pastor Jan A. Danielsen taler. Ann Solveig Simones er møteleder. Lovsangsgruppa synger. Søndagsskole. Kirkekaffe.

Sep29
Tirsdag 29. september, 2020
11:00 Menighetens bønnedag
Misjonskirken er åpen for bønn og stillhet på tirsdager fra kl. 11-13. Kontaktpersoner: Pastor Jan A. Danielsen, tlf.: 93679408 og Ann Solveig Simones, tlf.: 91695150.

Okt4
Søndag 4. oktober, 2020
Pastor Jan A. Danielsen taler. Peter Karlsen er møteleder. Minikoret synger. Anne Gerd Juvang spiller. Søndagsskole. Nattverd. Kirkekaffe.

Okt6
Tirsdag 6. oktober, 2020
19:00 Styremøte

Okt11
Søndag 11. oktober, 2020
Pastor Jan A. Danielsen taler. Ann Solveig Simones er møteleder. Minikoret synger. Søndagsskole. Kirkekaffe.
Okt13
Tirsdag 13. oktober, 2020

Medlemskriterier
Menigheten er åpen for alle mennesker

• som ved troen på den treenige Gud har tatt i mot frelsen i Jesus Kristus.
  • som ønsker å leve etter Guds ord.
  • som ønsker å dele fellesskap og ansvar sammen.

Medlemsopptakelse

• Den som ønsker medlemskap, sender søknad om dette til menighetens lederskap.
  • Menighetens lederskap skal gi søkeren kjennskap til menighetens statutter og prinsipper, og gjennom personlig samtale gjøre seg kjent med søkeren.
  • Menighetens lederskap behandler søknaden. Ved godkjenning av søknaden opptas vedkommende som medlem i medlemsmøte eller et offentlig møte.

Opphør av medlemskap

• Den som ønsker å melde seg ut av menigheten sender skriftlig melding til menighetens lederskap
  • Et medlem som aktivt motarbeider menighetens formål og prinsipper, og som ikke retter seg etter gjentatte oppfordringer fra menighetens lederskap, kan fratas sitt medlemskap. Avgjørelsen fattes av lederskapet, men kan etter anmodning fra det aktuelle medlem bringes inn for medlemsmøte til endelig avgjørelse.

Medlemskap i det registrerte trossamfunnet
Før den som søker kan tas opp som medlem av trossamfunnet må det:

• enten foreligge skriftlig utmelding fra annet trossamfunn
  • eller godtgjøres at den som søker ikke er medlem i annet trossamfunn

Den som ønsker å melde seg ut av trossamfunnet må sende skriftlig utmeldelse til den registrerte forstander.

Søknadsskjema finnes her!